sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Kevätpentuja toivotaan!

Monen vuoden tauon jälkeen on toiveissa saada suursnautserin kevätpentue. Liettuan tuontini Demi Moore Tauro Gildija on astutettu hienolla saksantuontiuroksella Im Ernst Vom Ravener Forst. Ihastuin urokseen heti sen tultua Suomeen ja olen seurannut sen kehittymistä ja menestystä mielenkiinnolla. Molemmilla koirilla on erinomainen rakenne ja näyttelymenestys. Molempien kanssa myös harrastetaan palvelukoiralajeja ja ne ovat osoittaneet hyviä oppimisominaisuuksia.

Demi on suorittanut käyttäytymiskokokeen BH ja kestävyyskokeen AD, sekä saanut koulutustunnukset tokokokeesta ja rally-tokokokeesta. Demin maastolaji on PK-jälki. Demin haltija ja ohjaaja on Sari Kouri.

Ernst on vielä nuori koira, jonka koeura on edessäpäin. Sen kanssa harrastetaan tavoitteellisesti peltojälkeä ja suojelua. Ernstin omistaja on Tuija Juselius, kennel Gigabit.

Koirat eivät ole lähisukua toisilleen. Valinnalla on pyritty alentamaan riskiä sairastua rodunomaisiin sairauksiin. Pentueen sukusiitosaste on 2,83 % / 8:lla sukupolvella laskettuna.

Pentutiedustelut: anne.saarinen@elisanet.fi / puh 0400 700036 (parhaiten iltaisin).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti